Buschbeck 80 cm 111061

OHNIŠTĚ Z CORTENOVÉ OCELI Průměr 80 cm, váha 12,3 kg, praktický podstavec Obohaťte svou zahradu o elegantní zrezlé ohniště, které přinese nejen teplo, ale i vizuální...
2 390 Kč
Doprava 399 Kč,Info v obchodu
Doporučená nabídka BAUHAUS
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (2)

Info v obchodu399 Kč95 % • 1 501 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta99 Kč67 neověřených recenzíDalší informace

Popis produktu

OHNIŠTĚ Z CORTENOVÉ OCELI Průměr 80 cm, váha 12,3 kg, praktický podstavec Obohaťte svou zahradu o elegantní zrezlé ohniště, které přinese nejen teplo, ale i vizuální...

Parametry produktu

Výrobce
Průměr
80 cm
Výška
30 cm
Materiál
ocelová

Parametry produktu

Výrobce
Průměr
80 cm
Výška
30 cm
Materiál
ocelová

Popis produktu

OHNIŠTĚ Z CORTENOVÉ OCELI

Průměr 80 cm, váha 12,3 kg, praktický podstavec

Obohaťte svou zahradu o elegantní zrezlé ohniště, které přinese nejen teplo, ale i vizuální atraktivitu do vaší zahrady. Ohniště je vyrobeno z cortenové oceli a již má charakteristickou rezavou patinu, která slouží jako korozní ochrana. Tato patina dodává produktu rustikální kouzlo. Pozorování plamenů tančících na dřevě v noci může být uklidňující a obohacující zážitek. Je to skvělý způsob, jak vytvořit most mezi vaším domovem a přírodou, a zároveň vytvořit příjemné místo pro setkání s přáteli a rodinou.

Přednosti našeho ohniště

  • Odolnost a dlouhověkost: Díky materiálu z cortenové oceli je ohniště odolné proti nepříznivým povětrnostním podmínkám a je zajištěna jeho dlouholetá životnost.
  • Estetika a design: Přirozený vzhled rezavé patiny dodá vaší zahradě sofistikovaný a přirozený prvek.
  • Hmotnost: 12,3 kg a 3 mm tloušťka je ideální kombinace - dostatečně silný plech pro dlouhou životnost a k tomu ještě lze přenést v případě potřeby.
  • Bezpečnost: Podstavec zaručuje stabilitu celého ohniště, nemusíte se bát převrácení. Dávejte i tak nestálý pozor a buďte v přítomnosti ohně. 80 cm průměr znamená velký prostor - snižujete riziko odpadávání ohořelých větví/polínek mimo ohniště.
  • Přeměna v pítko: V případě nutnosti lze použít i jako pítko pro ptactvo - ohniště neobsahuje otvor uprostřed se zátkou.  Při výměně vody byste museli pítko překlopit.

Technické parametry

  • Materiál: Corten steel / kortenová ocel / Cortenová ocel
  • Průměr ohniště: 80 cm
  • Tloušťka plechu: 3 mm
  • Průměr a výška vnějšího přivařeného podstavce: 35 x 7 cm

Doporučení a péče

  • Základní péče: Ohniště doporučujeme pravidelně čistit měkkým hadříkem. Pro hlubší čištění lze použít kombinaci vody, mýdla a ocelového kartáče s mírným tlakem
  • Co nedělat: na čištění ohniště nepoužívejte chemické čisticí prostředky.
  • Bezpečnost: Aby bylo ohniště co nejbezpečnější pro všechny, je důležité dbát na jeho bezpečné umístění, zejména pokud jsou v blízkosti hořlavé materiály.

Naše cortenové ohniště již v sobě nese rezavý vzhled díky speciální povrchové úpravě, která ho chrání a zároveň mu dodává ten pravý rustikální šarm. Nicméně s postupem času a působením přírodních živlů ohniště začne přirozeně oxidovat, což může vést k mírnému zvýraznění jeho rezavého odstínu. Ohniště se postupem času adaptuje na své okolí a tento dynamický a přirozený proces dodává produktu autentičnost a umocňuje jeho jedinečný charakter.

Tipy pro ještě lepší využití vašeho ohniště -

Noc pod hvězdami: Rozžhněte ohniště, připravte si pohodlné lehátko nebo deku a pozorujte hvězdnou oblohu. Teplý plamen a hvězdné nebe vytvoří nezapomenutelnou atmosféru. -

Podložka pod gril: Ohniště v ideálním případě umístěte na kamennou dlažbu, kameny, cihly nebo nehořlavý povrch. Pokud ohniště umístíte na trávu, je pravděpodobné, že dojde k vypálení kolečka do trávníku. - Aromatické dřevo: Pro výjimečnou vůni zkuste přidat dřevo z ovocných stromů, například z jabloně či třešně. Tyto dřeva při spalování vyzařují příjemnou a sladkou vůni.

Upozornění: Drobné škrábance či jiné oděrky vzniklé při výrobě a při převozu nejsou závadou a neovlivňují výsledný vzhled. Postupem času se rezavý vzhled obnoví na celém povrchu. Počítejte tedy s tím, že drobné škrábance naleznete na každém výrobku.

Nevíte si rady s výběrem?

Neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás :-)

Investujte do krásy a rozmanitosti své zahrady s tímto elegantním ohništěm.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Dámské sportovní kalhoty","https://damske-sportovni-kalhoty.heureka.cz/"],["Dámské plážové klobouky","https://klobouky.heureka.cz/f:9352:96627/"],["Příslušenství na wakeboarding","https://prislusenstvi-na-wakeboarding.heureka.cz/"],["Stoly na poker","https://stoly-poker.heureka.cz/"],["Chytré hodinky","https://chytre-hodinky.heureka.cz/"],["Sety absinthů","https://absinthy.heureka.cz/f:30345:42106256/"],["Lavice do chodby Actona","https://lavice-do-chodby.heureka.cz/f:27074:41960765/"],["Pláštěnky TFG","https://plastenky.heureka.cz/f:9236:3902193/"],["Dámské elegantní kalhoty","https://damske-klasicke-kalhoty.heureka.cz/f:15644:534529/"],["Sprchové kouty Ravak","https://sprchove-kouty.heureka.cz/f:12707:378740/"]],"Vybrané značky":[["Přenosná ohniště COSI","https://prenosna-ohniste.heureka.cz/f:24617:41188969/"],["Přenosná ohniště RedFire","https://prenosna-ohniste.heureka.cz/f:24617:22677751/"],["Přenosná ohniště Philippi","https://prenosna-ohniste.heureka.cz/f:24617:41980156/"],["Přenosná ohniště Karma","https://prenosna-ohniste.heureka.cz/f:24617:42212523/"],["Přenosná ohniště Landmann","https://prenosna-ohniste.heureka.cz/f:24617:22677752/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat loom bands?","https://loom-bands.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-loom-bands/"],["Jak vybrat krmivo pro terarijní zvířata?","https://krmiva-terarijni-zvirata.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-krmivo-pro-terarijni-zvirata/"],["Jak vybrat korbu a sedačku ke kočárku? ","https://korby-a-sedacky-ke-kocarkum.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-korbu-a-sedacku-ke-kocarku-/"]],"Vybrané produkty":[["ePipí Blahopřání - Jen to nejkrásnější","https://prani.heureka.cz/epipi-blahoprani-jen-to-nejkrasnejsi/"],["XPOSE Jersey prostěradlo kávové 180x200","https://prosteradla.heureka.cz/xpose-jersey-prosteradlo-kavove-180x200/"],["DUVO+ bidýlko cementové brusné XS - 12 x 3 x 3 cm","https://bidylka.heureka.cz/duvo-plus-bidylko-cementove-brusne-xs-12-x-3-x-3-cm/"],["Nanosol Alu Cleaner 500 ml","https://pece-o-ostatni-povrchy-auta.heureka.cz/nanosol-alu-cleaner-500-ml/"],["Tork 552100","https://zasobniky-na-papirove-rucniky.heureka.cz/tork-552100/"],["Postelia SUPER 28 HN 200 x 140 cm","https://rosty-k-matrace.heureka.cz/postelia-super-28-hn-200-x-140-cm/"],["Maxcom Comfort MM41D","https://klasicke-telefony.heureka.cz/maxcom-comfort-mm41d/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}